Welity. A matrac, amelyen garantáltan jobban alszik.

Négy réteg az egészséges és pihentető alvás érdekében.

A Welity matrac segítségével megteremti az első feltételét annak, hogy jól aludhasson. A titok a matrac felépítésben van. Ez a matrac ugyanis 4 pontosan egymással összehangolt rétegből áll. Ezek kölcsönhatása teszi lehetővé az egyedülálló élményt, amit a matracon fekve tapasztalhatunk.

Visco memóriahab:
az űrbe tervezték

A matrac anyagát  több mint 20 éve még a NASA fejlesztette ki, hogy kilövéskor csökkentsék az űrhajósok testére nehezedő nyomást. Mivel alkalmazkodik az egyéni terheléshez, ezért tökéletesen felveszi testünk alakját.

Fontos előnyei közé tartozik az aktív hőmérséklet-szabályozás és egyenletes hőelosztás, melynek köszönhetően komfortosabban aludhatunk.

A matrac huzata:
A földön és az űrben is tesztelve.

A matrac huzatának egyik oldala csomós memóriahabos szerkezetű, masszírozó hatása révén serkenti a vérkeringést. Másik oldala egy olyan speciálisan kialakított textíla, mely az Outlast® technológiai szabadalomnak köszönhetően a test felhevülése esetén a felesleges hőt magába gyűjti és mikrokapszuláiban eltárolja. Ahogy pedig a testünk lehűl, az Outlast fokozatosan visszasugározza az elraktározott hőt. Ez a szabadalom megkapta a Certified Space Technology® pecsétet is.

A huzat anyaga Ökotex 100 minősítéssel is rendelkezik, mely tanúsítja, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat.

Welity matrac
ergonómiai tanúsítvánnyal.

A Welity matrac igazán jót tesz a hátának. Ezt már az első éjszakákon is tapasztalni fogja. A német IGR – mely az egészségre és az ergonómiára szakosodott és számos terméket tesztel az ISO 15537 szabvány alapján-, hivatalosan is tanúsítja, hogy a Welity matrac ergomómiai minősége megfelelő.

Was unsere Kunden sagen

A Welity matrac termékelőnyei

4 fekvésérzet egy matrac

A szakértői csapat által kifejlesztett matrac a megfordítható matracmagnak és a huzatnak köszönhetően 4 különböző kombinációban az egyéni igényekhez igazítható.

Outlast® huzat

A matrac huzatának különleges anyaga a test felhevülése esetén a felesleges hőt magába gyűjti és mikrokapszuláiban eltárolja. Így lesz a rajta való alvás pontosan megfelelő, se nem túl hideg, se pedig nem túl meleg.

Masszírozó hatás

A matrac huzatában lévő 2,5 cm vastag, csomós kialakítású memóriahab serkenti a mikrocirkulációt és regenerálja a testet.

Ergonómiailag tanúsított

A lamellás réteg elasztikus és tartós poliuretán habból készül. Regeneráló hatását a Dorn-terápiás tulajdonságának köszönheti. Ergonómiai tulajdonságait az német IGR (egészségre és ergonómiára szakosodott intézet) is tanúsítja.

Optimális szellőzés

A matracmag allergiabarát, extra rugalmas hideghabból készült, megfelelően szellőzik és ezáltal kényelmes alvókörnyezetet biztosít.

5 év garancia

A kiváló minőségű anyagok és a kivételes kidolgozás révén a Welity matrac igazán hosszú életű.

Egészségpénztárra megvásárolható

A hivatalos EMKI igazolás lehetővé teszi, hogy a terméket önkéntes egészségpénztárra el lehessen számolni.

Higiénikus

A huzat két részben levehető. Akár 60 fokon nyugodtan mosógépben ki lehet mosni. A poratkák is garantáltan nem tudnak megtelepedni benne.

Érvek a Welity matrac mellett.

Az ergonómiai tanúsítvánnyal rendelkező matrac javítja a vitalitást és a közérzetet, csökkenti vagy megelőzi a hátfájást. Ezért nem kell mást tennie, mint kérnie a személyre szóló tanácsadást. Mindezt természetesen ingyen. Aludjon jól!