A Welity fedőmatrac. A tökéletes alvás megkoronázása.

Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát.

A Welity fedőmatrac segítségével különösen puha alvókörnyezetet teremthet.

Az extra vastag 6 cm magas fedőmatrac gélhabból készül, mely környezetbarát, nem deformálódik, különösen puha és kényelmes.

A viszkóz huzat kellemesen selymes, levehető és  60 fokon mosható.

A Welity fedőmatrac előnyei

Puha, kényelmes alvás.

A Welity fedőmatrac igazán nyugodt alvást tesz lehetővé. Süppedjen bele a különösen vastag, pihe-puha fedőmatracba és aludjon úgy, mint a felhőkön.

A fedőmatrac arra is alkalmas, hogy a kihúzható ágy felszínét még komfortosabbá tegye, ha esetleg helyhiány másra nincs lehetőég.

A gumipántok segítségével könnyen rögzítheti a matrachoz. Ezenkívül a fedőmatrac alján lévő csúszásgátlók is segítik, hogy ne nem csússzon el rajta.

Allergiásoknak is kifejezetten ajánljuk

A fedőmatrac huzata nagyon jól szellőzik és 60 fokon mosható. A poratkák így nem tudnak megtelepedni benne.

A Welity alváskiegészítőkhöz használt anyag ÖKOTEX 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely azt jelzi, hogy a termék egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz.

100% gélhab

A fedőmatrac anyaga a gélhab, mely a memóriahabhoz képest annyiban más, hogy ugyanúgy viszkoelasztikus, de géllel van átitatva. A gélhabot a matracokban azért használják, hogy hűvösebb alvókörnyezetet biztosítsanak és lehetővé tegyék a még optimálisabb nyomáselosztást.

Több lehetőség a még jobb alvás érdekében

A fedőmatrac kifejezetten a Welity matracokhoz lett fejlesztetve. Ennélfogva rá lehet tenni a matrac csomós szerkezetű memóriahabos, masszírozó hatású oldalán és a Outlast huzaton is.

Was unsere Kunden sagen

Tudjon meg most még többet a Welity fedőmatracról.

Egyeztessen időpontot tanácsadónkkal és tegye fel kérdéseit személyesen!